Over Theia

Over Theia

Onze wereld omvat zowel het zichtbare als ook het onzichtbare. Wanneer je bij mij in behandeling komt dan gaan we samen het nog onzichtbare verkennen en zo zichtbaar maken.

Contact

Tijdens de therapie kijken we samen naar jouw “hele wezen”: zowel naar je menselijke levensverhaal als naar je zielspad. Binnen de veiligheid van de therapiesetting gaan we deze ruimte samen verder onderzoeken. De belemmeringen die er nog aanwezig zijn en de mogelijkheden die er al verborgen liggen. Dit alles in jouw eigen tempo en met respect voor de stappen die jij nu kunt en wilt nemen. En natuurlijk probeer ik je daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen en te motiveren om nieuwe stappen te onderzoeken.

Naarmate je je belemmeringen steeds meer achter je kunt laten ga je steeds verder ontdekken wie je in potentie bent en kom je dichter bij je volledige bloei – je volledig mens-zijn.

Omgeving

Ieder mens is voor mij uniek en tegelijkertijd staat iemand ook altijd in relatie met zijn of haar omgeving en achtergrond. Jouw levensverhaal maakt deel uit van je en dat neem ik dan ook altijd mee in mijn benadering. In mijn werk met o.a. expats en vluchtelingen heb ik mensen uit veel verschillende culturele achtergronden ontmoet. Deze ervaringen hebben mij als mens en daarmee ook als therapeut verrijkt en ik neem ze mee in mijn “schatkist”.

Scholing

Door de jaren heen heb diverse scholingen gevolgd die bijgedragen hebben aan mijn ontwikkeling als therapeut. De volgende twee wil ik er hier graag uitlichten:

  • De vier-en-half jarige opleiding tot holistisch energetisch therapeut bij Mens en Intuitie (intuitieve ontwikkeling, healen, readen, leaden).
  • De vierjarige opleiding tot hypno-psychotherapeut bij de NVTH (nederlandse vereniging voor toegepaste hypnose), met aansluitend een 5e jaar psychosociale basiskennis (PSBK)

Tot slot

Verder ben ik trotse moeder van twee volwassen zonen en voel ik mij verbonden met de natuur en alles wat daarin leeft.