Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Een intakegesprek en ook de vervolgsessies duren een uur en kosten 90 euro. Het is fijn ermee rekening te houden in je planning dat een uitloop van 15-30 minuten soms kan voorkomen. Dit wordt dan niet extra in rekening gebracht. Relatietherapie sessies (voor 2 personen) kosten 130 euro.Voor kinderen en jongeren duren de sessie vaak korter (een halfuur tot drie kwartier), in dat geval wordt het tarief aangepast. Individuele sessies komen niet in aanmerking voor BTW.

De “Terug in je energie” healingsessies duren een half uur en kosten 40 euro. Voor deze behandelingen kun je ook een strippenkaart kopen. Voor 5 behandelingen kost deze 37,50 per behandeling, voor 10 behandelingen kost deze 35 euro per behandeling. Na de eerste sessie kun je hiertoe beslissen, deze sessie wordt dan meegenomen in de strippenkaart.

Indien gewenst kun je een gratis kennismakingsgesprek met mij aanvragen om zo een inschatting te kunnen maken of ik wat voor jou zou kunnen betekenen. Hiervoor zijn enkele vaste momenten in de week beschikbaar. Dit gesprek duurt ca 15 minuten.

Vergoedingen

Omdat Praktijk Miragli aangesloten is bij beroepsverenigingen NBVH en VVET en bij koepelorganisatie RBCZ worden de behandelkosten voor individuele sessies (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Deze vergoeding varieert per zorgverzekeraar en per verzekeringspakket. Je kunt bij je verzekering informeren hoe dit voor jou geldt.

Betaling

Na afloop van de sessie wordt de factuur meegegeven, deze dient dan binnen twee weken per overboeking te worden betaald.

Afspraak annuleren

Als je onverhoopt niet naar een consult afspraak kunt komen, dit dan graag uiterlijk 24 uur tevoren afzeggen zodat ik nog iemand anders kan plaatsen. Zonder tijdige afmelding worden de consultkosten in rekening gebracht.

Tip

Informeer ook eens bij je werkgever ivm mogelijke tegemoetkoming in de therapiekosten wanneer je in het kader van je werk in therapie gaat.

Logo'sbereoepsverenigingen