Energetische Therapie: Healing, Reading, Leading, Therapeutische gespreksvoering

Energetische therapie bestaat uit een aantal werkvormen (healing, reading en medium) die je hieronder uitgelegd ziet.

Reading:

Een reading kan je helpen wanneer je zoekt naar inzichten bij bepaalde levensvragen of bij thema’s (“rode draden”) die zich in je leven afspelen, of naar inzichten achter een fysieke klacht. Ik kijk dan met je mee welke belemmeringen er in de weg zitten en daarmee gaan we vervolgens aan het werk.

Een reading kan je helpen wanneer je vast zit in bepaalde (gevoels- denk of- doe-) patronen.

Healing:

Door healing kunnen belemmeringen verdwijnen en gaat je energie weer beter doorstromen. deze belemmeringen kunnen merkbaar zijn in je lichaam, je emoties, je denken en op spiritueel vlak. Tijdens een healing wordt er ook altijd aandacht besteed aan je verbinding met de aarde (het gronden) en de verbinding met je eigen bron (je pure kern ofwel je ziel), zodat je eigen helende vermogen ook mee kan werken.

Een healing kan je verlichting en verbetering geven bij emotionele en bij lichamelijke klachten.

Leading / Lightworking:

Leaden / Lightworking is het op gang brengen van een transformerende energie in jouzelf. Dit gebeurt vanuit vertrouwen, liefde en compassie. Zo kan er gebeuren wat voor jouw systeem, in jouw situatie op dit moment ondersteunend en belangrijk is.

Een leading kan je verandering geven wanneer je vastloopt naar je omgeving toe.

Op jouw persoonlijke situatie aangepast:

Over het algemeen bevat een energetische behandeling een combinatie van bovenstaande in combinatie met een therapeutische gesprek. Echter welke werkvorm(en) we gebruiken bepalen we altijd samen aan de hand van jouw wensen en mijn inschatting. Respect voor jouw proces, jouw tempo en je vrije wil vormen altijd het uitgangspunt. Ik stem me tijdens het werken zowel af op jou als mens alsook op jouw ziel.

Zie voor meer informatie onder het menu “voor wie”.

Neem vrijblijvend contact op

N.b: mijn behandelingen zijn geen vervanging van een reguliere behandeling. Het is belangrijk om regulier medisch advies in te winnen als je klachten daarom vragen. Het kan voorkomen dat ik je adviseer eerst je huisarts te bezoeken, of te overleggen met je behandelend arts voordat we samen aan het werk gaan.